Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark och Holland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.

Vi söker nu en:
Säljare av Hjälpmedel för funktionshindrade

Vi behöver en säljare som skall arbeta mot landsting och kommuner med försäljning av kvalitativa hjälpmedel för funktionshindrade.

Vi ser gärna att du är arbetsterapeut, sjukgymnast, ortopedtekniker, sjuksköterska eller motsvarande. Du skall tycka om att arbeta självständigt, vara drivande och initiativrik. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Ditt distrikt är Blekinge, Skåne, Kronoberg, Halland. Lämplig bostadsort någonstans inom distriktet. Tjänsten kräver B-körkort.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare. Heltid. Dagtid.

Lön
Fast lön.

 Ansökan/ Kontaktperson
Vill du veta mer? Kontakta säljchef Eric Bark, Anatomic Sitt, tel 011-495 92 03 alternativt mail eric@anatomicsitt.com

Vi tar emot ansökan via e-post.
Mejla din ansökan märkt ”Säljare Anatomic Sitt” innehållande en kort personlig beskrivning och meritförteckning, till eric@anatomicsitt.com. Rekrytering sker löpande.