Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark och Holland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.

Vi söker nu en:
Ingenjör/konstruktör

Är Du en nyfiken Civil- eller högskoleingenjör eller kanske konstruktör som vill vara med och utveckla morgondagens hjälpmedel till funktionshindrade barn och vuxna? Brinner Du för konstruktion och samtidigt kan rita fram en ny produkt i Solid Works och vill bli en del av ett spännande företag? I så fall är tjänsten Din.

I rollen som ingenjör/konstruktör kommer Du att arbeta i olika projekt med kollegor från olika avdelningar och företag. Du kommer att vara med vid framtagning av ritningar och dito prototyper men även utvärdering av prototyp hos patient/brukare.

Som vår ingenjör/konstruktör förväntas Du se till att Din projektgrupp har förmågan att anpassa nya såväl som gamla produkter enligt givna ramar och önskemål.

Vi söker Dig som är en självgående och driven person som är projektledare och känner ansvar för Dina arbetsuppgifter och har förmågan att planera och strukturera Ditt arbete. Vi önskar också att Du har viljan att hela tiden ta projekt framåt och ser lösningar  istället för problem.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Vill du veta mer? Kontakta

Pontus Lindvall,  tel 011- 4959209 alternativt mejl pontus.lindvall@anatomicsitt.com
eller Lena Eriksson, tel 011-4959204 alternativt mejl Lena@anatomicsitt.com

Mejla din ansökan märkt ”Ingenjör/Konstruktör Anatomic Sitt” innehållande en kort personlig beskrivning ”vem du är” och meritförteckning, till mejladresser ovan. Ansökningar läses löpande.

Vi söker nu en:
Säljare av Hjälpmedel för funktionshindrade

Vi behöver en säljare som skall arbeta mot landsting och kommuner med försäljning av kvalitativa hjälpmedel för funktionshindrade.

Vi ser gärna att du är arbetsterapeut, sjukgymnast, ortopedtekniker, sjuksköterska eller motsvarande. Du skall tycka om att arbeta självständigt, vara drivande och initiativrik. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Ditt distrikt är Blekinge, Skåne, Kronoberg, Halland. Lämplig bostadsort någonstans inom distriktet. Tjänsten kräver B-körkort.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare. Heltid. Dagtid.

Lön
Fast lön.

 Ansökan/ Kontaktperson
Vill du veta mer? Kontakta säljchef Eric Bark, Anatomic Sitt, tel 011-495 92 03 alternativt mail eric@anatomicsitt.com

Vi tar emot ansökan via e-post.
Mejla din ansökan märkt ”Säljare Anatomic Sitt” innehållande en kort personlig beskrivning och meritförteckning, till eric@anatomicsitt.com. Rekrytering sker löpande.