Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark och Holland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.

Nu söker vi:

Driven distriktssäljare med medicinsk bakgrund, placering Skåne

Har du en medicinsk bakgrund och motiveras av relationer, försäljning samt att arbeta i en roll där du gör skillnad för andra människor? Då kan du vara den vi söker till vårt säljteam på Anatomic SITT AB.

Ansök här!

Placering: Norrköping, Malmö

I rollen som säljare på Anatomic Sitt ingår bearbetning av både nya och befintliga kunder i distrikt Skåne för försäljning av Anatomic Sitts produktsortiment. Du ansvarar för att utveckla kundrelationer, delta i utprovning av produkter och planera säljaktiviteter. Du kommer ingå i ett team på sex personer och rapporterar direkt till försäljningsansvarig. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår det att Identifiera potentiella kunder och marknader, hålla dig uppdaterad inom både produktsortimentet och trender. Du planerar själv din vardag vilket kräver god planering och struktur. Du har en nyckelroll där du ansvarar för att skapa långvariga relationer med våra kunder inom ditt distrikt som är Skåne. Du är ansiktet utåt för Anatomic Sitts innovativa produkter!

Vem är du?
Vi söker dig som utgår från Skåne och har en utbildning som sjukgymnast, arbetsterapeut eller ortopedtekniker/ingenjör eller motsvarande.

För att lyckas i rollen är du mål- och resultatorienterad, affärsmässig och har en stor social kompetens. Du drivs att arbeta självständigt och skapa kundrelationer. I rollen som säljare lägger du själv grunden för din affär vilket kräver driv, ihärdighet och professionalitet. Du reser mestadels i din roll, utgår hemifrån och kommer sedan regelbundet att träffa dina kollegor i Norrköping för avstämningar och säljmöten. Du kommunicerar flytande på svenska. Körkort är ett krav.

Vad kan Anatomic Sitt erbjuda dig? 
Vi erbjuder ett spännande arbete med många intressanta möten och möjligheter att utvecklas i rollen som produktsäljare. Hos oss på Anatomic Sitt får du samarbeta med drivna kollegor, där du får möjlighet att påverka. Du ingår i ett företag där individen sätts i fokus och där vi utvecklar nya hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Är du rätt för rollen välkomnar vi dig till vårt moderna företag, med varm företagskultur där du kan göra skillnad!

I den här rekryteringen samarbetar Anatomic Sitt AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christopher Weeks, 0727-28 54 30, christopher.weeks@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Ansök här!

Vi ser fram emot att höra från dig!